ring logo

Employer branding

 

Wat is employer branding?
Employer branding is het imago (oftewel reputatie) van een organisatie onder potentiële en huidige werknemers, stakeholders, klanten, leveranciers, pers, politiek en omgeving. Het is de manier waarop je organisatie gezien en gewaardeerd wordt.

 

De voordelen
Door een sterk merk van je organisatie te maken met daarbij een sterke identiteit en een sterk imago, zijn potentiële werknemers sneller geneigd voor uw organisatie te kiezen in de strijd om competent personeel. Employer branding is niet alleen gericht op potentiële werknemers, maar ook op de huidige werknemers. Door een sterk merk te creëren zullen werknemers zich niet alleen meer betrokken gaan voelen, maar ook meer gemotiveerd zijn om goed werk te verrichten. Zij zijn trots op de organisatie waar zij voor werken en laten dit graag zien.

 

Wat kunnen we doen?
Samen met u werken we aan de employer branding door op alle niveaus van de organisatie duidelijke boodschappen over de identiteit van uw organisatie uit te zenden. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsvideo, ontwikkelen van een brochure en het opzetten/ beheren van de Facebook bedrijfspagina.

 

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

Neem contact met ons op