ring logo

Wervingscampagnes

 

Wat is een wervingscampagne?
Een ander veel gebruikt woord is recruitment campagne. Een wervingscampagne of recruitment campagne zorgt ervoor dat de juiste doelgroep snel en effectief bereikt wordt door de juiste mix van media en middelen in te zetten. In een wervingscampagne sluit de communicatie nauw aan bij de vacature en de doelgroep.

 

Hoe kunnen we u helpen?
Lukt het niet om de perfecte kandidaat te vinden om een bepaalde functie te vervullen? Of heeft u meerdere vacatures tegelijk te vervullen? Wij kunnen u helpen. Wij zijn dagelijks bezig met de arbeidsmarkt en weten door ervaring en met behulp van doelgroepmarketing en jobmarketing precies hoe we de juiste kandidaten voor u kunnen vinden. Er zijn tal van mogelijkheden om in te zetten. Denk hierbij aan een personeelsadvertentie, een recruitment website, media inkoop, social media recruitment, Jobboards, employer branding en video’s.

 

Wanneer u door ons een wervingscampagne laat ontwikkelen scheelt dit niet alleen veel tijd en zorgen, maar creëert u ook een goede indruk van uw organisatie. En een goede campagne trekt goede en competente kandidaten aan.

 

Bent u benieuwd naar de oplossing voor uw wervingscampagne? Neem contact met ons op!

 

Neem contact met ons op