ring logo

Over ons

Ring105 is een gepassioneerd reclamebureau met een sterke reputatie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor social recruiting, recruiting websites, personeelsadvertenties, wervingscampagnes, internal branding, external branding en employer branding. Kortom wij zijn een full service arbeidsmarktcommunicatiebureau voor onze klanten. Onze sterke punten liggen op het gebied van Job marketing, Social media recruitment campagnes en doelgroepmarketing. We zijn dan ook dé Social media recruitment specialist.

 

Ring105 is meer dan 35 jaar geleden ontstaan als een traditioneel arbeidsmarktcommunicatie bureau. Hierbij was de dienstverlening gericht op het plaatsen van personeelsadvertenties in de printmedia die de gewenste doelgroep las. In die tijd maakte de studio het design en werd er nog ouderwets gewerkt met proefdrukken, lithografie en andere mooie druktechnieken. Daarnaast ontwikkelde het creatieve team van Ring105 onderscheidende uitingen en teksten om de juiste doelgroep aan te spreken en te activeren.

 

Tijden veranderen en zodoende ook de verschillende opties om personeel te werven. In de afgelopen decennia is online een grote rol gaan spelen bij het werven van personeel. Daarnaast verwacht de doelgroep een uitgesproken boodschap en wil snel weten wat de werkgever heeft te bieden.

 

Ring105 is meegegroeid met deze ontwikkelingen. Zo is het overgenomen door Bengelmedia BV welke veel kennis heeft van online marketing en daarbij ook een eigen dedicated online team heeft. De studio’s zijn geïntegreerd en de dienstverlening is helemaal 2017!

 

Ring105 is inmiddels een middelgroot arbeidsmarktcommunicatiebureau dat zich richt op het invulling van vacatures door middel van het inzetten van de juiste media (online en offline). Daarnaast ontwikkelt het creatieve team alle uitingen en teksten zodat de boodschap maximaal overkomt.